Main content

Alert message

Aktivnosti

  • Dan šale

    Povodom prvog aprila, svetskog Dana šale, 03.04.2018 godine. u svečanoj sali biblioteke "Dr Milan Budimir" ,u Jevrejskoj br. 24, održano je veče pod nazivom "Smeh je najbolji lek." Pokrovitelj događaja je Gradski sekretarijat za socijalnu zaštitu.

    Opširnije: Dan šale

  • Proslava 8. Marta

    08.marta.2018.god. u svečanoj sali biblioteke Dr Milan Budimir(Jevrejska br.24), uz podršku Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu, Gradska organizacija slepih Beograda je organizovala obeležavanje Dana žena.

    Opširnije: Proslava 8....

Sa udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes, u okviru koga je formiran Centar za edukaciju Accademia integrativa, koji realizuje edukaciju u  oblasti tradicionalne medicine i novih holističkih pristupa nastavićemo saradnju od 15.septembra u Dnevnom centru organizacije. Na inicijativu naših slabovidih članova koji su prošli prvi nivo obuke u maju mesecu ove godine i rukovodioca kursa za Autogeni i očni trening , dr Milke Ćosović, realizovaće se predavanja i vežbe za grupu koja je prošla prvu fazu treninga, ali  i za novu grupu polaznika. Pozivamo zainteresovane slabovide članove da se prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 13.09.(sreda) do 16:00 h. Broj polaznika je ograničen. Napominjemo da su kursevi akreditovani od Zdravstvenog saveta Srbije.