Glavni sadržaj

Poruka upozorenja

Aktivnosti

 • Aktivizmom ka boljem životu NIS

  Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše članove, saradnike i kolege da je Gradska organizacija slepih Beograda uspešno realizovala projekat "Aktivizmom ka boljem životu". Projekat je obuhvatio adaptaciju i opremanje Dnevnog centra i kancelarija stručne službe za pružanje pomoći i podrške članovima. Kompanija NIS je na konkursu programa‚ Zajednici zajedno 2017.‚ prepoznala projekat pod nazivom „Aktivizmom ka boljem životu“‚ kao važan za naše korisnike i našu organizaciju i podržala sredstvima u iznosu od 4.964.675,00 dinara.

  Opširnije: Aktivizmom ka...

 • "Kroz Beograd zvukom do cilja"

  Gradska organizacija slepih Beograda je u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Dečje srce" a uz svestranu pomoć Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Grada Beograda realizovala projekat "Kroz Beograd zvukom do cilja" u kojem je ozvučeno 67 raskrsnica širom grada. U nastavku članka možete pogledati spisak svih ozvučenih raskrsnica.

  Opširnije: "Kroz Beograd...

 • Dan šale

  Povodom prvog aprila, svetskog Dana šale, 03.04.2018 godine. u svečanoj sali biblioteke "Dr Milan Budimir" ,u Jevrejskoj br. 24, održano je veče pod nazivom "Smeh je najbolji lek." Pokrovitelj događaja je Gradski sekretarijat za socijalnu zaštitu.

  Opširnije: Dan šale

 • Prolećni susret slepih žena 2018

  02.06.2018. služba Gradske organizacija slepih Beograda uz podršku Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu organizovala je “Prolećni susret slepih žena”.

  Opširnije: Prolećni...

 • Proslava 8. Marta

  08.marta.2018.god. u svečanoj sali biblioteke Dr Milan Budimir(Jevrejska br.24), uz podršku Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu, Gradska organizacija slepih Beograda je organizovala obeležavanje Dana žena.

  Opširnije: Proslava 8....

Sa udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes, u okviru koga je formiran Centar za edukaciju Accademia integrativa, koji realizuje edukaciju u  oblasti tradicionalne medicine i novih holističkih pristupa nastavićemo saradnju od 15.septembra u Dnevnom centru organizacije. Na inicijativu naših slabovidih članova koji su prošli prvi nivo obuke u maju mesecu ove godine i rukovodioca kursa za Autogeni i očni trening , dr Milke Ćosović, realizovaće se predavanja i vežbe za grupu koja je prošla prvu fazu treninga, ali  i za novu grupu polaznika. Pozivamo zainteresovane slabovide članove da se prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 13.09.(sreda) do 16:00 h. Broj polaznika je ograničen. Napominjemo da su kursevi akreditovani od Zdravstvenog saveta Srbije.