Aktivnosti


ГОСБ ће у сарадњи са партнерима“ Старт за децу“, 13.07.2022. са почетком у 17:00 часова у дневном центру Удружења, Јеврејској 24, организовати представу  СМЕХОТРЕСНИ КАЛАМБУР.СМЕХОТРЕСНИ КАЛАМБУР  је програм који изводе Предраг Вуковић 
Пеђолино и Ратко Краљевић. Пеђолино је на сцени као кловн, глумац, певач и аниматор. Све је побољшано  новим сонговима на стихове наших познатих песника које пева Ратко Краљевић.Садржај :  већ познате традиционалне приче  глумци стављају у контекст садашњег времена и предлажу нека нова решења у смислу веће безбедности  и правилнијег односа у друштву својих вршњака.
Другарство, безбедно понашање и још много других препознатљивих ситуација пронашли смо у бајкама и причама и на њиховим предложцима створили нове савремене приче које учесници на лицу места заједно са глумцима стварају кроз позоришну игру.Представа је два сата смеха, песмица ( наших најпознатих песника) креативних идеја које се спроводе на лицу места.Циљна група којој се обраћамо су деца узраста од 6 до 16 година.Након завршетка представе глумци ће наставити да се друже и фотографишу са посетиоцима.